Kronik: Vi må uddanne cand.erhvervsparat – Københavns Universitet

Viden i Udvikling > Nyheder > Nyheder 2015 > Kronik: Vi må uddanne ...

19. oktober 2015

Kronik: Vi må uddanne cand.erhvervsparat

KRONIK

Universiteterne og Region Hovedstaden bærer et samfundsansvar for at få veluddannede unge mennesker i job, og universiteterne er klar til at gentænke uddannelserne, men det er umuligt uden midler.

KU og DTU har med støtte fra Region Hovedstaden i projektet Viden i Udvikling testet nye former for undervisning og vejledning, der skal gøre de studerende mere erhvervsparate, og projektets resultater giver viden om, hvordan man kan styrke erhvervsparatheden.
Læs kronik fra Børsen 19. oktober af prorektor for uddannelse på KU Lykke Friis, koncerndirektør for Innovation og Entreprenørskab på DTU, Marianne Thellersen, og regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) her: http://rektorat.ku.dk/skrevet/151019_Vi_m__uddanne_canderhvervsparat.pdf_copy